Wat te doen

Tips & informatie
Er zijn talloze activiteiten en bezienswaardigheden te doen en te zien op de Faeröer eilanden. Hieronder heb ik een aantal voorbeelden op een rijtje gezet:

Wat te doen op de Faeröer eilanden

Bezoek de hoofdstad Tórshavn: Tórshavn is de hoofdstad van de Faeröer eilanden en biedt talloze bezienswaardigheden, zoals het historische Tinganes, de oude vissershaven en het culturele centrum Eksperimentarium.
Ga wandelen of fietsen: De Faeröer eilanden zijn een wandel- en fietsparadijs, met talloze paden en routes door de prachtige natuur. Je kunt bijvoorbeeld het beroemde wandelpad Slættaratindur beklimmen, met zijn adembenemende uitzicht op de oceaan.
Bezoek de vissersdorpjes: De Faeröer eilanden zijn bekend vanwege hun rijke visvangst, dus een bezoek aan een vissersdorpje is zeker de moeite waard. Je kunt bijvoorbeeld naar het dorp Hvalvík gaan, bekend om zijn indrukwekkende kliffen en de grote hoeveelheid walvissen die in de oceaan voor de kust zwemmen.
Proef de lokale specialiteiten: Tijdens je vakantie op de Faeröer eilanden kun je genieten van de lokale specialiteiten, zoals de traditionele Faeröerse stoofschotel “skærtorsk” of de gerookte vis “rakfisk”
Bezoek het Nationale Museum: Het Nationale Museum van de Faeröer eilanden is gevestigd in Tórshavn en biedt een interessant inkijkje in de rijke geschiedenis en cultuur van de eilanden.
Er zijn nog talloze andere activiteiten en bezienswaardigheden te doen en te zien op de Faeröer eilanden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan vissen, paardrijden of de dolfijnen bekijken die zwemmen inde wateren rondom de Faeröer eilanden. Laat je verrassen door alles wat de Faeröer eilanden te bieden hebben tijdens je vakantie!
Populaire vakantie aanbieders
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5