Webcam Faeröer eilanden

Webcam, tips & informatie
Tórshavn is de hoofdstad van de Faeröer -eilanden en de enige stad op de eilanden. Het is gelegen op het eiland Streymoy en is de thuisbasis van ongeveer 20.000 mensen.

Faeröer eilanden webcam

Tórshavn is de hoofdstad van de Faeröer -eilanden en de enige stad op de eilanden. Het is gelegen op het eiland Streymoy en is de thuisbasis van ongeveer 20.000 mensen, wat ongeveer de helft is van de totale bevolking van de Faeröer -eilanden.
Tórshavn is een kleine, rustige stad met een aantrekkelijke historische binnenstad en een mooie omgeving. De stad is omringd door bergen en heeft een aantal prachtige uitzichtpunten, zoals de Vestmannabjørgini-rotsen.
In Tórshavn kun je genieten van de lokale Faeröer -keuken, die bekend staat om haar verse vis en zeevruchten. Er zijn ook een aantal musea en galeries die de geschiedenis en cultuur van de Faeröer -eilanden tonen.
Verder heeft Tórshavn een aantal mooie parken en wandelpaden, waar je kunt genieten van de natuur en het uitzicht op de oceaan.
Het klimaat in Tórshavn is gematigd, met gemiddelde temperaturen tussen de 3 en 12 graden Celsius in de winter en tussen de 8 en 15 graden Celsius in de zomer. Het kan echter behoorlijk winderig zijn op de Faeröer -eilanden, dus het is aan te raden om warm en waterdicht kleding mee te nemen als je naar Tórshavn reist.
Populaire vakantie aanbieders
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5